Англия записа очаквана победа с 4:0 в гостуването си на Малта от група

...
Англия записа очаквана победа с 4:0 в гостуването си на Малта от група
Коментари Харесай

Англия си поигра с Малта и вече е три от три

Англия записа предстояща победа с 4:0 в гостуването си на Малта от група " С " на европейските квалификации. " Трите лъва " не срещнаха никакви проблеми в този мач и взеха решение всичко за малко повече от половин час игра, когато паднаха три от четирите попадения в дуела.

Автогол на Фердинандо Апап даде преднина на гостите в 8-ата минута, Трен Александър-Арнолд удвои в 28-ата, а Хари Кейн направи резултата типичен от дузпа в 31-вата минута. Четвъртото попадение бе за Калъм Уилсън също от дузпа в 83-тата минута. Така англичаните записаха трети триумф след изиграни три мача.

Първият прецизен удар в мача бе насочен от Хари Кейн в 7-ата минута, само че вратарят се намеси уверено и избави, а и бе отсъдена засада.

При втората си по-добра офанзива гостите поведоха в резултата. В 8-ата минута Александър-Арнолд прати дълъг пас към Букайо Сака, който напредна отдясно и центрира паралелно на голлинията, а там бранителят на домакините Фердинандо Апап в опит да попречи на Хари Кейн да означи, самичък вкара топката в своята врата.

В 23-тата минута Мадисън стреля тъкмо от фаул, само че изстрелът му бе лек и в обсега на вратаря, който решително улови топката.

В 28-ата минута резултатът бе подсилен. Александър-Арнолд овладя топката пред наказателното поле и с прелестен изстрел я оплете в горния ляв ъгъл на вратата.

Само три минути по-късно пред вратата на домакините още веднъж стана ужасно. Далечен удар на Деклан Райс затрудни вратаря Хенри Бонело, който не се намеси добре, там Хари Кейн пръв стигна до топката и бе спънат от бранител, а съдията незабавно уточни бялата точка. Самият Кейн извърши наказателния удар и бе прецизен за 0:3.

Англия стигна до следващ късмет в 52-рата минута, когато Мадисън стреля по земя през човек, само че прекомерно едва и в ръцете на вратаря.

В 81-вата минута Англия получи втора дузпа. Калъм Уилсън центрира и топката срещна ръката на състезател на Малта, а след разглеждане с ВАР съдията реши, че това е нарушаване за дузпа. Самият Уилсън реши да извърши 11-метровия удар и бе прецизен за 0:4.

Минута по-късно можеше да падне и нов гол за " трите лъва " като поредно изстрели на Маркъс Рашфорд и Еберечи Езе бяха блокирани пред голлинията.

В последна сметка Англия справедливо се поздрави с успеха и към този момент има актив от 9 точки, като води в класирането в групата. Малта пък остава на последното място в таблицата с нулев актив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР